Magret d'ànec amb bolets del delta
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Paca Bonet, Restaurant Ca la Paca, Riumar ( Baix Ebre)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Gírgoles silvestres
- Rovelló de xop
- Magrets d'ànec
- Cebes
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Peleu les gírgoles i lamineu-les ben fines. Lamineu també els rovellons de xop.
2. Sofregiu la ceba dolça tallada a juliana. Quan sigui cuita afegiu-hi els bolets. Salpebreu-ho i deixeu-los coure.
3. Tritureu-ho tot amb la Termomix o bé una batedora elèctrica afegint-hi un raig de nata líquida.
4. Passeu el magret d'ànec (tallat a llonzes) per la planxa ben calenta, salpebreu-los al vostre gust .
5. Serviu l'ànec acompanyat de la salsa que heu fet amb els bolets i mengeu-ho de seguit.
2. Sofregiu la ceba dolça tallada a juliana. Quan sigui cuita afegiu-hi els bolets. Salpebreu-ho i deixeu-los coure.
3. Tritureu-ho tot amb la Termomix o bé una batedora elèctrica afegint-hi un raig de nata líquida.
4. Passeu el magret d'ànec (tallat a llonzes) per la planxa ben calenta, salpebreu-los al vostre gust .
5. Serviu l'ànec acompanyat de la salsa que heu fet amb els bolets i mengeu-ho de seguit.