Magret amb vinagreta fresca

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribes i Oques Grasses
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec conté variades vitamines i minerals, en destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrats a la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 magrets d'ànec

    1/2 fonoll

    1 tomàquet pebrot

    1 ceba morada

    1 cogombre

    vinagre chardonnay

    oli OVE

    gra de mostassa

    sumac

    farigola cítrica

    pebre

    sal

PREPARACIÓ

  1. Posem els magrets amb sal grossa per sobre i per sota durant 30 minuts.
  2. Pelem i tallem a la brunesa els tomàquet, el cogombre, el fonoll i la ceba.
  3. Ho posem tot en un bol amb oli i vinagre i deixem que es faci en fred.
  4. Traiem els magrets de la sal i els eixuguem.
  5. Al un altre bol, hi posem sumac, gra de mostassa, sal i pebre. Hi posem a dins els magrets.
  6. Tallem el magret en forma de rombes sense arribar a separar-lo en trossos.
  7. El fem a la brasa pels dos cantons.
  8. Un cop fet, el traiem, l'emboliquem amb paper sulfurat i alumini i el deixem reposar 5 minuts sobre una safata.
  9. Piquem el cibulet i l'afegim al bol de la vinagreta.
  10. Desemboliquem i eixuguem els magrets, i els tallem de la mida de sashimi.
  11. Ho servim amb unes quantes fulles i flors de farigola cítrica per sobre.
Anar al contingut