Magret amb vinagreta fresca
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribes i Oques Grasses
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La carn d'ànec conté variades vitamines i minerals, en destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrats a la pell.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 magrets d'ànec
1/2 fonoll
1 tomàquet pebrot
1 ceba morada
1 cogombre
vinagre chardonnay
oli OVE
gra de mostassa
sumac
farigola cítrica
pebre
sal
PREPARACIÓ
- Posem els magrets amb sal grossa per sobre i per sota durant 30 minuts.
- Pelem i tallem a la brunesa els tomàquet, el cogombre, el fonoll i la ceba.
- Ho posem tot en un bol amb oli i vinagre i deixem que es faci en fred.
- Traiem els magrets de la sal i els eixuguem.
- Al un altre bol, hi posem sumac, gra de mostassa, sal i pebre. Hi posem a dins els magrets.
- Tallem el magret en forma de rombes sense arribar a separar-lo en trossos.
- El fem a la brasa pels dos cantons.
- Un cop fet, el traiem, l'emboliquem amb paper sulfurat i alumini i el deixem reposar 5 minuts sobre una safata.
- Piquem el cibulet i l'afegim al bol de la vinagreta.
- Desemboliquem i eixuguem els magrets, i els tallem de la mida de sashimi.
- Ho servim amb unes quantes fulles i flors de farigola cítrica per sobre.