Magret al pebre verd
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La carn d'ànec conté vitamines i minerals: en destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 2 magrets d'ànec
- 200 g de mongeta tendra
- 2 manats d'espàrrecs verds
- 15 o 20 tomàquets cherry
- 3 cullerades de pebre verd fresc
- 50 g de mantega
- un raig de conyac
- un raig de vi ranci
- 1 gra d'all
- 200 g de brou de carn
- sal
- pebre blanc
- oli d'oliva verge extra
- farigola
PREPARACIÓ
1. Tirem els 50 g de mantega al foc i, quan estigui desfeta, hi posem les boletes de pebre verd fresc. Al cap d'un minut, hi tirem el conyac i el vi ranci i flamegem. Quan s'apaga la flama, hi afegirem el brou de carn reduït i reservarem.
2. Tallem la mongeta tendra de llarg a llarg a tires molt petites. Traiem la part fibrosa dels espàrrecs i ho escaldem tot 3 min al foc. Els refredem amb aigua, gel i sal i els saltem afegint els tomàquets amb oli i pebre.
3. Marquem els dos magrets per les dues bandes i un cop els hem marcat els reservem embolicats amb paper de forn uns 5 min. Mentre tenim els magrets embolicats, posem la salsa de pebre a la paella i ho escalfem.
4. Posem un raig d'oli en una paella i hi saltegem els tomàquets, els espàrrecs i les mongetes. Ho salpebrem i hi posem farigola.
5. Un cop passats els 5 minuts de repòs, tallem els magrets a 4 racions, i els posem dins la paella de la salsa de pebre, i deixem que es coguin un parell de minuts.
6. Tallem en forma d'escalopa els magrets. Posem la barreja de mongeta, tomàquet, espàrrecs i salsa a sota, i el magret escalopat i la farigola per sobre. Ho servim.
2. Tallem la mongeta tendra de llarg a llarg a tires molt petites. Traiem la part fibrosa dels espàrrecs i ho escaldem tot 3 min al foc. Els refredem amb aigua, gel i sal i els saltem afegint els tomàquets amb oli i pebre.
3. Marquem els dos magrets per les dues bandes i un cop els hem marcat els reservem embolicats amb paper de forn uns 5 min. Mentre tenim els magrets embolicats, posem la salsa de pebre a la paella i ho escalfem.
4. Posem un raig d'oli en una paella i hi saltegem els tomàquets, els espàrrecs i les mongetes. Ho salpebrem i hi posem farigola.
5. Un cop passats els 5 minuts de repòs, tallem els magrets a 4 racions, i els posem dins la paella de la salsa de pebre, i deixem que es coguin un parell de minuts.
6. Tallem en forma d'escalopa els magrets. Posem la barreja de mongeta, tomàquet, espàrrecs i salsa a sota, i el magret escalopat i la farigola per sobre. Ho servim.