Magdalenes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Magdalenes
- (per compartir)
- preparat industrial de pa de pessic
- ametlles
- panses
- orellanes
PREPARACIÓ
1. Piquem les orellanes, les panses i les ametlles a trossets molt petits i ho barregem tot dins un bol gran.
2. Afegim al bol el preparat industrial de pa de pessic, ho barregem tot i ho fiquem dins d'una màniga de pastisseria.
3. Untem uns motlles per fer magdalenes amb una mica de mantega i farina perquè la crema no s'hi enganxi.
4. Omplim els motlles de magdalenes amb la crema que tenim a la màniga de pastisseria.
5. Fiquem els motlles al forn uns 30 minuts, a la temperatura que el fabricant del preparat que hem utilitzat ens indiqui a l'envàs.
2. Afegim al bol el preparat industrial de pa de pessic, ho barregem tot i ho fiquem dins d'una màniga de pastisseria.
3. Untem uns motlles per fer magdalenes amb una mica de mantega i farina perquè la crema no s'hi enganxi.
4. Omplim els motlles de magdalenes amb la crema que tenim a la màniga de pastisseria.
5. Fiquem els motlles al forn uns 30 minuts, a la temperatura que el fabricant del preparat que hem utilitzat ens indiqui a l'envàs.