Macarrons de la iaia Modesta
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 4 persones
- 1 ceba
- 1 pit de pollastre
- 1 botifarra crua
- foie gras
- mantega
- moixernons
- tomàquet
- pebre vermell
- 1/2 kg de macarrons
PREPARACIÓ
1. Bulliu la pasta i talleu a daus les botifarres i el pit de pollastre.
2. Amb una mica d'oli fregiu a la cassola primer els trossets de pollastre i, després, la botifarra.
3. Una mica més d'oli i afegiu-hi la ceba tallada, la mantega, el foie gras, els moixernons i el tomàquet.
4. Deixeu-ho coure una mica.
5. Afegiu-hi els macarrons i barregeu-ho amb una mica de l'aigua de coure'ls.
2. Amb una mica d'oli fregiu a la cassola primer els trossets de pollastre i, després, la botifarra.
3. Una mica més d'oli i afegiu-hi la ceba tallada, la mantega, el foie gras, els moixernons i el tomàquet.
4. Deixeu-ho coure una mica.
5. Afegiu-hi els macarrons i barregeu-ho amb una mica de l'aigua de coure'ls.