Macarrons de la iaia Modesta

imatge de recurs
  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 1 ceba
  • 1 pit de pollastre
  • 1 botifarra crua
  • foie gras
  • mantega
  • moixernons
  • tomàquet
  • pebre vermell
  • 1/2 kg de macarrons

PREPARACIÓ

1. Bulliu la pasta i talleu a daus les botifarres i el pit de pollastre.

2. Amb una mica d'oli fregiu a la cassola primer els trossets de pollastre i, després, la botifarra.

3. Una mica més d'oli i afegiu-hi la ceba tallada, la mantega, el foie gras, els moixernons i el tomàquet.

4. Deixeu-ho coure una mica.

5. Afegiu-hi els macarrons i barregeu-ho amb una mica de l'aigua de coure'ls.
Anar al contingut