Macarrons amb verduretes i peus de porc

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esteve Camps
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Troballa, Sant Julià de Vilatorta, Vic
  • Informació nutricional
    -Obre

    Elaboració molt completa i equilibrada amb fècula, verdura i proteïnes, molt recomanable com a plat únic i per a tota la famíliaAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 kg de macarrons
  • 2 pastanagues
  • 2 carbassons
  • 4 espàrrecs verds
  • 2 peus de porc bullits
  • ceba cruixent
  • aigua mineral
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua mineral bullint i sal abundant i deixeu-los coure durant 10 minuts.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc i la pastanaga, tot tallat a dauets, durant un parell de minuts.

Seguidament, afegiu-hi el carbassó i els espàrrecs, també tallats a dauets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els macarrons, ja escorreguts, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot bé i salteu-ho durant un parell de minuts més.

I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons i guarniu el plat amb la ceba cruixent.
Anar al contingut