Macarrons amb verduretes i peus de porc
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Esteve Camps
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Troballa, Sant Julià de Vilatorta, Vic
- Informació nutricional -Obre
Elaboració molt completa i equilibrada amb fècula, verdura i proteïnes, molt recomanable com a plat únic i per a tota la famíliaAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 kg de macarrons
- 2 pastanagues
- 2 carbassons
- 4 espàrrecs verds
- 2 peus de porc bullits
- ceba cruixent
- aigua mineral
- oli d'oliva
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua mineral bullint i sal abundant i deixeu-los coure durant 10 minuts.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc i la pastanaga, tot tallat a dauets, durant un parell de minuts.
Seguidament, afegiu-hi el carbassó i els espàrrecs, també tallats a dauets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els macarrons, ja escorreguts, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot bé i salteu-ho durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons i guarniu el plat amb la ceba cruixent.
Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu els peus de porc i la pastanaga, tot tallat a dauets, durant un parell de minuts.
Seguidament, afegiu-hi el carbassó i els espàrrecs, també tallats a dauets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi els macarrons, ja escorreguts, rectifiqueu-ho de sal i pebre, remeneu-ho tot bé i salteu-ho durant un parell de minuts més.
I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons i guarniu el plat amb la ceba cruixent.