Macarrons amb tonyina

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Barberà (estudiant de teatre)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La tonyina és un peix blau ric en àcids grassos essencials com l'omega-3, que ajuda a reduir el colesterol i els triglicèrids en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de macarrons
  • 1 ceba gran
  • 400g de tomàquet de pot cru
  • 1/4 l de llet
  • 1 llauna de tonyina
  • oli d'oliva
  • sal
  • 100 g de formatge rallat per gratinar (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada.

Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el tomàquet, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure uns minuts. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la llet, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure una estona més.

Quan torni a arrencar el bull, poseu-hi els macarrons, rectifiqueu-ho de sal, remeneu-ho bé, tapeu el cassó i deixeu-ho coure durant 10 minuts a foc suau, remenant-ho de tant en tant perquè no s'enganxi.

A continuació, afegiu-hi la tonyina, torneu-ho a remenar tot i deixeu-ho coure durant 10 minuts més, remenant-ho de tant en tant.

Tot seguit, poseu els macarrons en una safata, aboqueu-hi el formatge ratllat per sobre i deixeu-ho gratinar al forn durant 5 minuts.

I ja per acaber, emplateu els macarrons gratinats.
Anar al contingut