Macarrons amb pèsols, xoriço ibèric i quicos
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Tomàs Cuadrado
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El racó d'en Tomàs, Terrassa
- Informació nutricional -Obre
Elaboració molt rica en hidrat de carboni, la nostra principal font energètica, bàsica per a persones esportistesAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 320 g de macarrons
- 100 g de xoriç ibèric
- 80 g de quicos
- 250 g de pèsols desgranats
- 1 ceballot
- 4 tomàquets vermells
- julivert
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els macarrons en un cassó amb aigua calenta. Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la sal i deixeu-los coure durant una estona.
Mentrestant, en un cassó amb aigua escaldeu els pèsols durant 5 minuts. Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel i reserveu-los.
A continuació, en una paella sense oli sofregiu el xoriç tallat a daus durant un minutet. Seguidament, afegiu-hi el ceballot tallat a la juliana i el tomàquet tallat a daus. Quan estigui tot ben dauradet, poseu-hi els pèsols i el macarrons i salteu-ho tot junt durant 5 minutets més.
Finalment, poseu els quicos en un bol i aixafeu-los amb una cullera fins que quedin una mica trencats.
I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons, amaniu-los amb oli d'oliva, i guarniu el plat amb els quicos i una mica de julivert.
Mentrestant, en un cassó amb aigua escaldeu els pèsols durant 5 minuts. Després, refredeu-los en un bol amb aigua i gel i reserveu-los.
A continuació, en una paella sense oli sofregiu el xoriç tallat a daus durant un minutet. Seguidament, afegiu-hi el ceballot tallat a la juliana i el tomàquet tallat a daus. Quan estigui tot ben dauradet, poseu-hi els pèsols i el macarrons i salteu-ho tot junt durant 5 minutets més.
Finalment, poseu els quicos en un bol i aixafeu-los amb una cullera fins que quedin una mica trencats.
I ja per acabar, emplateu el saltat de macarrons, amaniu-los amb oli d'oliva, i guarniu el plat amb els quicos i una mica de julivert.