Lluç en salsa verda

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: José F. González
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Nou Ramonet, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 supremes de lluç de 200 g
  • 2 grans d'all
  • 1/2 l de brou de peix
  • 20 cloïsses
  • julivert
  • 1 cullera de farina
  • oli d'oliva verge
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, daureu els alls tallats molt fins en una paella amb oli. Quan estiguin una mica rossos, incorporeu-hi una cullerada de farina i deixeu que es torri una mica.
Després, afegiu-hi el brou de peix calent i deixeu-ho reduir durant 4 minuts. Tot seguit, incorporeu el lluç a la paella i deixeu-ho coure 4 minuts més. A continuació, doneu la volta al lluç amb l'ajuda d'una espàtula i incorporeu-hi les cloïsses i el julivert picat. Deixeu-ho coure fins que les cloïsses s'obrin.

I ja per acabar, emplateu el lluç al mig del plat. Disposeu les cloïsses al voltant i cobriu-ho tot amb la salsa.
Anar al contingut