Lluç del bou amb salsa de pebrots

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Quim Font
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Font Colom, 17 , Salou

INGREDIENTS

  • 1 lluç del bou
  • 1 pebrot vermell
  • 1 ceba mitjana
  • 1 porro
  • 1/2 l de fumet de peix
  • farina
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 tassa d'allioli d'ou
  • sal

PREPARACIÓ

Sofregiu la ceba picada en una cassola amb l'oli calent. Quan comenci a agafar color afegiu-hi el porro tallat petit.
Un cop estigui sofregit, incorporeu-hi el pebrot escalivat. Remeneu-ho una mica i després aboqueu-hi el fumet, que haureu fet amb el cap, la cua i les espines del lluç. Deixeu-ho bullir, i quan estigui cuit, coleu-ho. Rectifiqueu-ho de sal i ja tindreu la salsa de pebrots a punt. Pel que fa al lluç, saleu-lo, tireu-hi unes gotes de suc de llimona i enfarineu-lo. Fregiu-lo en una paella amb l'oli calent. No cal que quedi gaire ros. Un cop fregit, poseu-lo en una safata i napeu-lo amb allioli d'ou. Gratineu-lo al forn. Finalment, feu un fons de salsa al plat i col.loqueu-hi el lluç al damunt. Podeu fer servir espinacs a la catalana com a guarnició.
Anar al contingut