Lluç amb patates i allipebre

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Chez Bernard, Vilanova i la Geltrú

INGREDIENTS

  • 1 lluç de palangre
  • 500 g de patates
  • 3 nyores
  • 3 grans d'all
  • fumet
  • 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • oli d'oliva
  • 1 copa de vi negre

PREPARACIÓ

Per començar, confiteu les patates tallades en làmines i la ceba en un cassó amb oli abundant.
Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc lent. Mentrestant, poseu oli en una cassola i afegiu-hi els alls sencers pelats, les nyores, el pebre vermell i el vi negre i remeneu-ho. Tot seguit, incorporeu-hi el fumet ben calent i deixeu-ho reduït. Quan hagi reduït, tritureu-ho. A continuació, salpebreu el lluç i feu-lo en una paella calenta amb oli. I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba. Disposeu a sobre el lluç i col·loqueu la salsa pel cantó.
Anar al contingut