Lluç al forn amb espàrrecs i ceba tendra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Simó Tomàs
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Terrani
INGREDIENTS
- 1 kg de lluç de palangre
- oli d'oliva
- 1 manat de cebes tendres
- 1 manat d'espàrrecs
- sal
- farigola
- romaní
- vi blanc sec
PREPARACIÓ
Per començar, poseu oli en una safata per al forn. Saleu el lluç i poseu-lo a la safata.
Després, afegiu-hi les herbes mòltes, una mica de vi, l'oli i una branqueta de romaní fresc i farigola. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 10 minuts. A continuació, salteu la ceba tendra i els espàrrecs tallats en juliana en una paella calenta sense oli. Quan ens agafi una mica de temperatura, tireu-hi una gota d'oli i un polsim de sal. Quan agafi color, afegiu-hi el suc que ha quedat a la safata de coure el lluç. I ja per acabar, emplateu el lluç i poseu-hi la ceba i els espàrrecs pel damunt.
Després, afegiu-hi les herbes mòltes, una mica de vi, l'oli i una branqueta de romaní fresc i farigola. Deixeu-ho coure al forn a 200 graus durant 10 minuts. A continuació, salteu la ceba tendra i els espàrrecs tallats en juliana en una paella calenta sense oli. Quan ens agafi una mica de temperatura, tireu-hi una gota d'oli i un polsim de sal. Quan agafi color, afegiu-hi el suc que ha quedat a la safata de coure el lluç. I ja per acabar, emplateu el lluç i poseu-hi la ceba i els espàrrecs pel damunt.