Lloms de rap amb all cremat
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Lloms de rap
- Ingredients per a 2 persones:
- Fumet blanc de rap
- 1 cap de rap
- espines de rap
- 1 ceba
- claus d'olor
- 1 gra d'all
- mig porro
- 1 tija d'api
- 1 tall de bulb de fonoll
- 2 fulles de llorer
- 1 pastanaga
- tiges de julivert
- Rap amb all cremat
- 2 lloms de rap
- 1 patata
- fumet blanc de rap
- 2 grans d'all
- tomàquets
- julivert
PREPARACIÓ
1. Talleu l'all a làmines primes i tireu-lo a la cassola, amb un rajolí d'oli.
2. Quan ja estigui daurat, afegiu-hi el tomàquet i una mica de sal.
3. Quan el tomàquet sigui cuit, afegiu-hi els dos lloms de rap. I sal i pebre.
4. Tireu-hi la patata esberlada, que ja haureu bullit abans amb el fumet.
5. Deixeu-ho coure a foc lent amb tot el suc.
6. Feu-hi la infusió del julivert.
2. Quan ja estigui daurat, afegiu-hi el tomàquet i una mica de sal.
3. Quan el tomàquet sigui cuit, afegiu-hi els dos lloms de rap. I sal i pebre.
4. Tireu-hi la patata esberlada, que ja haureu bullit abans amb el fumet.
5. Deixeu-ho coure a foc lent amb tot el suc.
6. Feu-hi la infusió del julivert.