Llomillo de bou amb grosella
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Tortosa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casimiro, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 llomillos de 200 g
- 1/4 de l de grosella líquida
- 1/4 de l de vinagre balsàmic
- 12 espàrrecs verds
- grosella
- sal
- pebre
- julivert francès
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, bulliu aigua en un cassó, incorporeu-hi la sal i deixeu que torni a arrencar el bull.
Després, afegiu-hi els espàrrecs i deixeu-los coure durant un minut o un minut i mig. Quan estiguin cuits, refredeu-los amb aigua freda i gel i escorreu-los. Per fer la salsa, poseu la grosella líquida, el vinagre balsàmic, la sal i el pebre en un cassó i deixeu-ho reduir fins a la meitat, més o menys durant uns 4 minuts. Mentrestant, salpebreu els llomillos, deixeu-los coure durant dos minuts en una paella amb oli i reserveu-los. A la mateixa paella on heu fet els llomillos, salteu-hi els espàrrecs i la grosella. A continuació, talleu els llomillos en forma de ventall i emplateu-los junt amb els espàrrecs i la grosella. Poseu-hi una mica de salsa per sobre de la carn.
Després, afegiu-hi els espàrrecs i deixeu-los coure durant un minut o un minut i mig. Quan estiguin cuits, refredeu-los amb aigua freda i gel i escorreu-los. Per fer la salsa, poseu la grosella líquida, el vinagre balsàmic, la sal i el pebre en un cassó i deixeu-ho reduir fins a la meitat, més o menys durant uns 4 minuts. Mentrestant, salpebreu els llomillos, deixeu-los coure durant dos minuts en una paella amb oli i reserveu-los. A la mateixa paella on heu fet els llomillos, salteu-hi els espàrrecs i la grosella. A continuació, talleu els llomillos en forma de ventall i emplateu-los junt amb els espàrrecs i la grosella. Poseu-hi una mica de salsa per sobre de la carn.