Llom d'ovella i mató agre

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: MARC LORÉS
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cal Xirricló, Balaguer
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ovella és rica en vitamines del grup B, en especial de B12, també té proteïnes de bona assimilació i un alt contingut en greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 4 lloms d'ovella xisqueta
  • 20 g pasta de curri vermell
  • 150 ml oli de gira-sol
  • sal
  • pebre
  • Per al mató:
  • 200 g mató de cabra
  • 1 llimona
  • 1 c/c de vinagre de merlot
  • Per al pak choi:
  • 3 pak choi
  • 1 c/s salsa de soja
  • oli

PREPARACIÓ

ADOBEM EL LLOM DE XISQUETA:

Comencem adobant el llom de xisqueta. Triturem amb el pímer la pasta de curri vermell amb l'oli de girasol, sal i pebre. Posem l'adob en una safata. Hi posem el llom de xisqueta. El suquem bé per damunt i donarem un parell de voltes amb unes pinces. El deixem a la nevera. Tapat amb paper film. 12 hores

En un bol, barregem el mató amb una forquilla, amb el vinagre, i el suc de mitja llimona, intentant que no es perdi la textura grumollosa.

Ho reservem.

Partim els paks choi per la meitat de la part inferior a la part superior. En una paella amb l'oli molt calent, els saltem i els ofeguem amb salsa de soja. 30 segons per cada banda.

Marquem els lloms de xai, en una paella amb una mica d'oli. Els tallem en 4-5 talls, per persona.

Per emplatar, posem un llit de mató a la base del plat, i per sobre posem els talls de llom de xai. Per damunt dels lloms, posem els paks choi.
Anar al contingut