Llom de rap amb llit de ceba i poma al cava
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Llopart
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Neus, Sant Sadurní d'Anoia
- Informació nutricional -Obre
El rap és un peix blanc baix en calories, i això el fa molt adequat per a persones que segueixen dieta d'aprimamentAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 lloms de rap de 150 g
- 2 cebes
- 2 pomes
- 50 g de mantega
- julivert
- oli d'oliva
- sal
- 1/2 copa de vinagre balsàmic
- 50 g de pinyons
- 1/2 l de cava brut
PREPARACIÓ
Per començar, poseu els pinyons en una safata i deixeu-los torrar al forn durant 3 o 4 minuts a 180 graus.
Després, poseu-los en un bol juntament amb l'oli i el vinagre balsàmic i reserveu-ho. A continuació, en un cassó amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui daurada, afegiu-hi la poma també tallada a la juliana i el cava, i deixeu-ho coure a foc suau. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el llom de rap salat. Quan estigui daurat, poseu-lo en una safata, amaniu-lo amb la barreja d'oli, vinagre i pinyons i deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 160 graus. I ja per acabar, emplateu la ceba i la poma al mig del plat, poseu-hi el rap a sobre i guarniu el plat amb els pinyons, el julivert picat i una mica de vinagre balsàmic.
Després, poseu-los en un bol juntament amb l'oli i el vinagre balsàmic i reserveu-ho. A continuació, en un cassó amb una mica d'oli i mantega sofregiu la ceba tallada a la juliana. Quan estigui daurada, afegiu-hi la poma també tallada a la juliana i el cava, i deixeu-ho coure a foc suau. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu el llom de rap salat. Quan estigui daurat, poseu-lo en una safata, amaniu-lo amb la barreja d'oli, vinagre i pinyons i deixeu-lo coure al forn durant 5 minuts a 160 graus. I ja per acabar, emplateu la ceba i la poma al mig del plat, poseu-hi el rap a sobre i guarniu el plat amb els pinyons, el julivert picat i una mica de vinagre balsàmic.