Llom de mero rostit amb patates confitades i curri

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Arola
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Restaurant: Sergi Arola Gastro, Madrid

INGREDIENTS

  • 4 supremes de llom de mero d'uns 140 g
  • 6 fulles de menta fresca
  • Per a la guarnició:
  • 3 patates grosses
  • 3 cebetes tendres
  • farigola
  • oli d'oliva
  • sal i pebre blanc
  • Per al curri Vindaloo:
  • pasta de curri Vindaloo
  • oli d'oliva fort
  • vinagre de Xerès
  • sal
  • Per a la sopa de coco:
  • 1/2 l de llet de coco Blue Dragon
  • sal i pebre blanc

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en una safata la patata i la ceba, pelades i tallades a rodanxes molt fines, amaniu-les amb oli, sal, pebre i farigola i deixeu-les coure al forn a 180 graus.

A continuació, poseu la sopa de coco en un cassó, rectifiqueu-la de sal i pebre i deixeu-la reduir a foc suau. Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli i sal salteu el llom de mero fins que estigui dauradet.

Per fer el curri Vindaloo, poseu en un bol la pasta de curri, l'oli d'oliva, el vinagre i la sal i remeneu-ho bé amb una forquilla. Seguidament deixeu-ho reposar una estona.

I ja per acabar, emplateu les patates i la ceba, poseu-hi el mero a sobre, salseu-ho amb el curri Vindaloo, aboqueu-hi la sopa de coco al voltant i guarniu el plat amb les fulles de menta picades.
Anar al contingut