Llom de cabrit farcit de fetge gras
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Óscar Pérez
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Torre d'alta mar, Barcelona
INGREDIENTS
- 2 panys de cabrit
- 150 g de ceps
- 150 g de fetge gras
- 1 ceba
- 2 patates mitjanes
- tòfona (en conserva)
- sal i pebre
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli d'oliva sofregiu la ceba picada. Quan estigui rossa, afegiu-hi els ceps picats.
Quan els ceps estiguin dauradets, poseu-hi el fetge picat, rectifiqueu de sal i pebre, remeneu-ho una mica i retireu-ho del foc.
Per fer els raviolis de patata, en un cassó amb oli abundant confiteu les patates, tallades en làmines molt fines, a foc suau, durant uns minuts. Quan estiguin confitades, poseu les làmines de patata en una safata, cobriu-les amb una mica de tòfona i tapeu-les amb una altra làmina de patata.
A continuació, salpebreu els panys de cabrit, farciu-los amb el sofregit, enrotlleu-los, lligueu-los amb un cordill, poseu-los en una safata, cobriu-los amb aigua, tapeu la safata amb paper de plata deixeu-los coure al forn durant dues hores a 150 graus. Quan estiguin ben cuits, deslligueu-los, talleu-los en rodanxes gruixudes, poseu-los a la safata amb els raviolis de patata i deixeu-ho coure al forn tot junt durant uns minuts més.
I ja per acabar, emplateu els talls de cabrit i poseu-hi els raviolis de patata per sobre.
Quan els ceps estiguin dauradets, poseu-hi el fetge picat, rectifiqueu de sal i pebre, remeneu-ho una mica i retireu-ho del foc.
Per fer els raviolis de patata, en un cassó amb oli abundant confiteu les patates, tallades en làmines molt fines, a foc suau, durant uns minuts. Quan estiguin confitades, poseu les làmines de patata en una safata, cobriu-les amb una mica de tòfona i tapeu-les amb una altra làmina de patata.
A continuació, salpebreu els panys de cabrit, farciu-los amb el sofregit, enrotlleu-los, lligueu-los amb un cordill, poseu-los en una safata, cobriu-los amb aigua, tapeu la safata amb paper de plata deixeu-los coure al forn durant dues hores a 150 graus. Quan estiguin ben cuits, deslligueu-los, talleu-los en rodanxes gruixudes, poseu-los a la safata amb els raviolis de patata i deixeu-ho coure al forn tot junt durant uns minuts més.
I ja per acabar, emplateu els talls de cabrit i poseu-hi els raviolis de patata per sobre.