Llom de bacallà amb suquet de pèsols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Víctor Villanua
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El mirador de Sant Just, Sant Just
INGREDIENTS
- 4 lloms de bacallà de 200 g
- 200 g de pèsols
- 8 minipastanagues
- 12 cebetes de platillo
- 1 porro
- 2 tomàquets madurs
- farina
- 1 got de vi blanc
- 1/2 l de fumet
- sal i oli
- un manat d'herbes: julivert, fulles de menta, fulles de llorer, 1/2 pastanaga
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint, escaldeu els tomàquets durant uns 30 segons. Després, retireu-los i peleu-los.
Després, retireu-los i peleu-los. A continuació, al mateix cassó escaldeu les minipastanagues, ja pelades, durant 30 segons més.
Per fer el suquet, en una paella amb una mica d'oli sofregiu el porro picat i les cebetes pelades i senceres.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet tallat a dauets i el vi blanc, i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
Seguidament, aboqueu-hi el fumet i el manat d'herbes, i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més.
Finalment, poseu-hi les minipastanagues tallades a dauets, els pèsols, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
Tot seguit, en una paella amb oli abundant fregiu el llom de bacallà, ja enfarinat, fins que quedi ben daurat.
I ja per acabar, emplateu el suquet i poseu-hi el llom de bacallà a sobre.
Després, retireu-los i peleu-los. A continuació, al mateix cassó escaldeu les minipastanagues, ja pelades, durant 30 segons més.
Per fer el suquet, en una paella amb una mica d'oli sofregiu el porro picat i les cebetes pelades i senceres.
Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet tallat a dauets i el vi blanc, i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.
Seguidament, aboqueu-hi el fumet i el manat d'herbes, i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més.
Finalment, poseu-hi les minipastanagues tallades a dauets, els pèsols, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.
Tot seguit, en una paella amb oli abundant fregiu el llom de bacallà, ja enfarinat, fins que quedi ben daurat.
I ja per acabar, emplateu el suquet i poseu-hi el llom de bacallà a sobre.