Llom de bacallà amb suquet de pèsols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Víctor Villanua
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El mirador de Sant Just, Sant Just

INGREDIENTS

  • 4 lloms de bacallà de 200 g
  • 200 g de pèsols
  • 8 minipastanagues
  • 12 cebetes de platillo
  • 1 porro
  • 2 tomàquets madurs
  • farina
  • 1 got de vi blanc
  • 1/2 l de fumet
  • sal i oli
  • un manat d'herbes: julivert, fulles de menta, fulles de llorer, 1/2 pastanaga

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb aigua bullint, escaldeu els tomàquets durant uns 30 segons. Després, retireu-los i peleu-los.

Després, retireu-los i peleu-los. A continuació, al mateix cassó escaldeu les minipastanagues, ja pelades, durant 30 segons més.

Per fer el suquet, en una paella amb una mica d'oli sofregiu el porro picat i les cebetes pelades i senceres.

Quan estiguin daurats, afegiu-hi el tomàquet tallat a dauets i el vi blanc, i deixeu-ho coure durant un parell de minuts.

Seguidament, aboqueu-hi el fumet i el manat d'herbes, i deixeu-ho coure tot durant uns 10 minuts més.

Finalment, poseu-hi les minipastanagues tallades a dauets, els pèsols, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure tot junt durant un parell de minuts més.

Tot seguit, en una paella amb oli abundant fregiu el llom de bacallà, ja enfarinat, fins que quedi ben daurat.

I ja per acabar, emplateu el suquet i poseu-hi el llom de bacallà a sobre.
Anar al contingut