Llom arrebossat amb "crackers"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 lloms de porc
200 g "crackers"
100 g farina de blat
150 ml aigua
Cibulet
Nou moscada
Farina
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Comencem a fer el llom arrebossat amb "crackers" traient els trossos de llom de la nevera perquè es temperin.
- Fem l'arrebossat posant en un bol 100 g de farina i 150 ml d'aigua. Ho barregem bé amb unes varetes.
- Agafem una mica de cibulet, el tallem ben petit i l'afegim al bol amb la barreja d'aigua i farina. Hi ratllem una mica de nou moscada i ho barregem bé. Ho deixem reposar durant 5 minuts.
- Agafem 200 g de galetes tipus "crakers" i els triturem fins a tenir una textura de pa ratllat. Ho reservem en un plat fondo.
- Posem una paella fonda al foc amb oli OVE. Mentre s'escalfa, arrebossem el llom.
- Posem farina en un plat fondo. Passem el llom per la farina, després per la barreja d'aigua i farina i acabem arrebossant-lo amb els "crackers" triturats.
- Quan l'oli és ben calent, fregim el llom per les dues cares i el reservem en un plat amb paper absorbent.
- Tallem els trossos de llom a tires i els emplatem acompanyant-los d'una mica de cibulet tallat ben petit. I ja ho tenim!