Llom arrebossat amb "crackers"

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 lloms de porc

    200 g "crackers"

    100 g farina de blat

    150 ml aigua

    Cibulet

    Nou moscada

    Farina

    Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Comencem a fer el llom arrebossat amb "crackers" traient els trossos de llom de la nevera perquè es temperin.
  2. Fem l'arrebossat posant en un bol 100 g de farina i 150 ml d'aigua. Ho barregem bé amb unes varetes.
  3. Agafem una mica de cibulet, el tallem ben petit i l'afegim al bol amb la barreja d'aigua i farina. Hi ratllem una mica de nou moscada i ho barregem bé. Ho deixem reposar durant 5 minuts.
  4. Agafem 200 g de galetes tipus "crakers" i els triturem fins a tenir una textura de pa ratllat. Ho reservem en un plat fondo.
  5. Posem una paella fonda al foc amb oli OVE. Mentre s'escalfa, arrebossem el llom.
  6. Posem farina en un plat fondo. Passem el llom per la farina, després per la barreja d'aigua i farina i acabem arrebossant-lo amb els "crackers" triturats.
  7. Quan l'oli és ben calent, fregim el llom per les dues cares i el reservem en un plat amb paper absorbent.
  8. Tallem els trossos de llom a tires i els emplatem acompanyant-los d'una mica de cibulet tallat ben petit. I ja ho tenim!
Anar al contingut