Llom amb cireres

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Teresa Pardo (jubilada)
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cireres destaquen per la seva riquesa en flavonoides i en polifenols, potents antioxidants. A més, és font de potassi, imprescindible per a la transmissió de l'impuls nerviós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 800 g de llom de porc en una peça
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • 500 cc de vi blanc
  • 4 cullerades de melmelada de cireres
  • 100 g de cireres (sense pinyol)

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu el llom, poseu-lo en una safata amb un bon raig d'oli i fregiu-lo fins que quedi ben daurat de tots els cantons.

A continuació, poseu la safata al forn i deixeu-ho coure durant 45 minuts a 200 graus. Després, afegiu-hi el vi blanc i deixeu-ho coure durant 15 minuts més. Tot seguit, traieu el llom de la safata i reserveu-lo.

Per fer la salsa de cireres, poseu en un cassó el suc de coure el llom, la melmelada de cireres i les cireres sense pinyol, i deixeu-ho coure durant un parell de minuts sense parar de remenar.

I ja per acabar, emplateu el llom tallat a rodanxes i cobriu-lo amb la salsa de cireres.
Anar al contingut