Llobarro salvatge amb falses angules de calamar
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Jeroni Castell
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Les Moles
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 700 g de llobarro en filets
- 400 g de coliflor
- 80 g mantega
- 100 cc d'oli d'oliva
- 2 grans d'all
- 100 g de calamar
- sal i pebre
- caviar de tinta de calamar ( opcional)
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb aigua bullint i sal poseu a coure la coliflor durant 10 minuts. Seguidament, escorreu-la, poseu-la en un got de pímer amb la mantega, tritureu-la fins a aconseguir un puré molt fi i rectifiqueu-la de sal i pebre.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls laminats a foc suau.
Mentrestant, talleu molt finament els cossos nets del calamar, a fi d'obtenir-ne uns talls molt prims, que semblaran angules.
Quan els alls estiguin dauradets, fregiu-hi les falses angules, a foc molt suau.
Tot seguit, salteu els filets de llobarro en una planxa i salpebreu-los.
I ja per acabar, emplateu el puré de coliflor, poseu-hi al damunt el llobarro i les falses angules i guarniu el plat amb el caviar de tinta de calamar.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli fregiu els alls laminats a foc suau.
Mentrestant, talleu molt finament els cossos nets del calamar, a fi d'obtenir-ne uns talls molt prims, que semblaran angules.
Quan els alls estiguin dauradets, fregiu-hi les falses angules, a foc molt suau.
Tot seguit, salteu els filets de llobarro en una planxa i salpebreu-los.
I ja per acabar, emplateu el puré de coliflor, poseu-hi al damunt el llobarro i les falses angules i guarniu el plat amb el caviar de tinta de calamar.