Llobarro brasejat amb cebetes i rossinyols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Isidre
INGREDIENTS
- 4 llobarros de 200 g
- 200 g de cebes de Figueres
- 200 g de rossinyols
- pebre de cinc colors
- herbes aromàtiques
- oli d'oliva
- vinagre agredolç
- 1 copa de vi blanc dolç
- sal
PREPARACIÓ
Primer de tot, poseu les cebetes pelades en una safata i salpebreu-les amb els pebres de cinc colors.
Afegiu-hi una mica d'herbes i oli i poseu-ho al forn durant 20 minuts a 180º. Mentrestant, podeu aprofitar per saltar els rossinyols en una paella amb poc oli; reserveu-los. Aleshores, a la mateixa paella, poseu-hi una mica d'oli i daureu-hi el llobarro amb una mica de sal. Quan el tingueu a punt, col.loqueu-lo en una safata juntament amb les cebetes, els rossinyols i una mica de vi blanc. Poseu-lo al forn durant 10 minuts a 180º. Decoreu el plat amb la guarnició ben repartida. Amaniu-ho amb unes gotes de vinagre.
Afegiu-hi una mica d'herbes i oli i poseu-ho al forn durant 20 minuts a 180º. Mentrestant, podeu aprofitar per saltar els rossinyols en una paella amb poc oli; reserveu-los. Aleshores, a la mateixa paella, poseu-hi una mica d'oli i daureu-hi el llobarro amb una mica de sal. Quan el tingueu a punt, col.loqueu-lo en una safata juntament amb les cebetes, els rossinyols i una mica de vi blanc. Poseu-lo al forn durant 10 minuts a 180º. Decoreu el plat amb la guarnició ben repartida. Amaniu-ho amb unes gotes de vinagre.