Llobarro amb iogurt i genciana
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Felip Llufriu
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Moo-Hotel Omm, Barcelona
INGREDIENTS
- 400 g de llobarro
- 1 manat d'espàrrecs
- 2 taronges
- oli
- sal i pebre
- Per a la salsa de iogurt:
- 125 g de iogurt grec
- 20 g de pell de llimona confitada
- 10 g de licor de genciana
- 1 cullerada sopera de nata líquida
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli salteu les puntes d'espàrrecs ja escaldades.
Quan estiguin dauradetes, salpebreu-les i reserveu-les damunt de paper absorbent.
Per fer la salsa de iogurt, poseu en un bol el iogurt, la pell de llimona confitada i tallada a dauets, la genciana i la nata líquida, i remeneu-ho amb un batedor.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu el llobarro per la part de la pell.
Quan estigui dauradet, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 10 minuts a 150 graus.
I ja per acabar, emplateu el llobarro, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb les puntes d'espàrrec i uns grills de taronja.
Quan estiguin dauradetes, salpebreu-les i reserveu-les damunt de paper absorbent.
Per fer la salsa de iogurt, poseu en un bol el iogurt, la pell de llimona confitada i tallada a dauets, la genciana i la nata líquida, i remeneu-ho amb un batedor.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu el llobarro per la part de la pell.
Quan estigui dauradet, poseu-lo en una safata i deixeu-lo coure al forn durant 10 minuts a 150 graus.
I ja per acabar, emplateu el llobarro, poseu-hi la salsa al costat i guarniu el plat amb les puntes d'espàrrec i uns grills de taronja.