Llobarro amb bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Quim Font
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Quim Font, Salou
INGREDIENTS
- 1 llobarro a filets
- 300 g de ceps
- 1 api
- 1 pastanaga
- 1 porro
- 2 tomàquets
- oli d'oliva verge
- 1 rovell d'ou
- 1 copa de vi blanc
- sal
PREPARACIÓ
Poseu els ceps tallats en un plata d'anar al forn, col·loqueu-hi el llobarro a sobre i afegiu-hi el vi blanc, la sal i l'oli.
Tapeu la plata amb un paper d'alumini i deixeu-ho coure al foc a 180 graus durant 10 minuts. Poseu el llobarro i els bolets al plat i reserveu el suc de la cocció del llobarro per fer la salsa.
Mentrestant, poseu una mica d'aigua, la pastanaga, el porro i l'api, tot tallat a la juliana, en un recipient apte per al microones i deixeu-ho coure ben tapat durant dos minuts.
Per fer la salsa, barregeu en un bol el suc de la cocció amb un rovell d'ou i feu-ho coure al bany maria sense parar de remenar-ho.
Cobriu el llobarro i els bolets amb la salsa, i poseu-hi a sobre les verdures cuites. Guarniu el plat amb unes làmines de tomàquet cru.
Tapeu la plata amb un paper d'alumini i deixeu-ho coure al foc a 180 graus durant 10 minuts. Poseu el llobarro i els bolets al plat i reserveu el suc de la cocció del llobarro per fer la salsa.
Mentrestant, poseu una mica d'aigua, la pastanaga, el porro i l'api, tot tallat a la juliana, en un recipient apte per al microones i deixeu-ho coure ben tapat durant dos minuts.
Per fer la salsa, barregeu en un bol el suc de la cocció amb un rovell d'ou i feu-ho coure al bany maria sense parar de remenar-ho.
Cobriu el llobarro i els bolets amb la salsa, i poseu-hi a sobre les verdures cuites. Guarniu el plat amb unes làmines de tomàquet cru.