Llenguado meravellat
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Ferraté
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bresca, Cambrils, Tarragona
INGREDIENTS
- 500 g de llenguado
- 500 g de pasta meravella
- 4 grans d'all
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- 1 l de fumet
- sal
- Per a la picada:
- avellanes i ametlles torrades
- julivert
- oli d'oliva verge extra
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu els grans d'all i la pasta meravella.
Quan la pasta estigui ben rossa, afegiu-hi el fumet, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Per fer la picada, poseu en un bol les avellanes, les ametlles, el julivert, la sal, el pebre i l'oli i tritureu-ho tot amb el túrmix fins que quedi una salsa ben fina.
A continuació, en una paella amb oli fregiu els filets de llenguado, amb la pell, fins que quedin ben daurats.
I ja per acabar, emplateu la pasta meravella al centre del plat, poseu-hi els filets de llenguado a sobre i salseu-ho tot amb la picada.
Quan la pasta estigui ben rossa, afegiu-hi el fumet, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts.
Per fer la picada, poseu en un bol les avellanes, les ametlles, el julivert, la sal, el pebre i l'oli i tritureu-ho tot amb el túrmix fins que quedi una salsa ben fina.
A continuació, en una paella amb oli fregiu els filets de llenguado, amb la pell, fins que quedin ben daurats.
I ja per acabar, emplateu la pasta meravella al centre del plat, poseu-hi els filets de llenguado a sobre i salseu-ho tot amb la picada.