Llenguado meravellat

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Ferraté
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bresca, Cambrils, Tarragona

INGREDIENTS

  • 500 g de llenguado
  • 500 g de pasta meravella
  • 4 grans d'all
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • 1 l de fumet
  • sal
  • Per a la picada:
  • avellanes i ametlles torrades
  • julivert
  • oli d'oliva verge extra
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una paella amb una mica d'oli sofregiu els grans d'all i la pasta meravella.
Quan la pasta estigui ben rossa, afegiu-hi el fumet, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

Per fer la picada, poseu en un bol les avellanes, les ametlles, el julivert, la sal, el pebre i l'oli i tritureu-ho tot amb el túrmix fins que quedi una salsa ben fina.

A continuació, en una paella amb oli fregiu els filets de llenguado, amb la pell, fins que quedin ben daurats.

I ja per acabar, emplateu la pasta meravella al centre del plat, poseu-hi els filets de llenguado a sobre i salseu-ho tot amb la picada.
Anar al contingut