Llenguado amb salsa de llima i pinyons
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Llenguado amb salsa de llima i pinyons
- 2 llenguados
- fulles de julivert
- farina blanca
- 2 cullerades de pinyons
- el suc d'1 llima
PREPARACIÓ
1. Enfarinem els llenguados només per una banda. En una paella calenta hi posem una mica de mantega i els llenguados, perquè es vagin fent.
2. Tirem uns quants pinyons a la mateixa paella on tenim el peix.
3. Afegim una mica d'aigua al suc de llimona i ho aboquem a la paella.
4. Trinxem una mica de julivert i l'hi afegim. Ara només hem d'esperar que s'acabi de coure.
2. Tirem uns quants pinyons a la mateixa paella on tenim el peix.
3. Afegim una mica d'aigua al suc de llimona i ho aboquem a la paella.
4. Trinxem una mica de julivert i l'hi afegim. Ara només hem d'esperar que s'acabi de coure.