Llaminadures de taronja sanguina
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 7 g de gelatina en pols
- 60 g de sucre moreno
- 50 ml d'aigua
- 100 g de sucre glacé
- 400 ml de suc de taronja
PREPARACIÓ
1. Escalfem al microones l'aigua i el sucre fins que es dissolgui completament. Aleshores hi afegim la gelatina en pols i la fem desfer tota.
2. Batem el suc de taronja sanguina amb aquest xarop i ho aboquem en un motlle fins que ens quedi a 1 cm de nivell.
3. Ho deixem refredar durant 2 hores a la nevera.
4. Traiem la gelatina del motlle i la posem al damunt d'una superfície. La tallem a daus amb un ganivet escalfat amb aigua i passem aquests daus pel sucre de llustre fins que quedin ben coberts.
2. Batem el suc de taronja sanguina amb aquest xarop i ho aboquem en un motlle fins que ens quedi a 1 cm de nivell.
3. Ho deixem refredar durant 2 hores a la nevera.
4. Traiem la gelatina del motlle i la posem al damunt d'una superfície. La tallem a daus amb un ganivet escalfat amb aigua i passem aquests daus pel sucre de llustre fins que quedin ben coberts.