Llagostins saltats a la vietnamita

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine, Barcelona

INGREDIENTS

  • 6 llagostins
  • 1 all
  • 1/2 ceba
  • pebre negre trencat
  • pebre negre mòlt
  • 1 cullerada de crema de coco
  • 1/2 tassa de salsa de peix
  • 1/2 culleradeta de salsa d'ostres
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Daureu l'all picat en una paella amb oli i seguidament salteu-hi els llagostins pelats.
Quan els llagostins estiguin daurats, afegiu-hi la ceba tallada a tires, el pebre mòlt i el pebre trencat. Remeneu-ho i afegiu-hi la salsa de peix, la salsa d'ostres i una mica d'aigua. Deixeu-ho coure uns minuts. Finalment, afegiu-hi la crema de coco, remeneu-ho i ja podreu emplatar-ho.
Anar al contingut