Llagostins macerats en fulles de cítrics

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona

INGREDIENTS

  • 24 llagostins
  • 4 cullerades de coco ratllat
  • 2 o 3 fulles de llimoner
  • 2 escalunyes
  • sal
  • 10 g de sucre
  • oli d'oliva
  • Per a la salsa:
  • 2 cullerades de salsa de peix
  • 15 g de sucre
  • 1 mango verd
  • bitxo
  • 2 cl de vinagre d'arròs o de coco

PREPARACIÓ

Per fer la salsa, poseu en un bol el mango picat, el bitxo picat, la salsa de peix, el sucre i el vinagre, remeneu-ho bé i reserveu-ho.

A continuació, poseu en un bol l'escalunya picada, les fulles de llimoner picades, les cues de llagostí, pelades i tallades a trossos, el coco ratllat, el sucre i la sal, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant un parell d'hores.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues de llagostí durant uns segons.

I ja per acabar, emplateu els llagostins i poseu-hi la salsa per sobre.
Anar al contingut