Llagostins al curri amb verduretes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Castillo
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Delicius (Hotel Balneari Vichy Catalán), Caldes de Malavella

INGREDIENTS

  • 800 g de llagostins
  • 2 escalunyes
  • 1 copa de brandi
  • 1 cullerada sopera de curri de Madràs
  • 2 nous de mantega
  • 1/2 l de crema de llet
  • 1 porro
  • 1 ceba tendra
  • 4 fulles d'espinacs
  • sal, oli i farina
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Comenceu salant les verdures perquè deixin anar tota l'aigua.
Poseu la mantega en una paella amb l'escalunya tallada ben petita. Deixeu-la daurar. Incorporeu-hi les cloves dels llagostins i quan estiguin ben daurades, flamegeu-les amb brandi. Afegiu-hi una cullerada de curri. Remeneu-ho i tireu-hi la crema de llet. Deixeu-ho bullir uns 4 minuts. Saleu-ho. Passeu-ho tot pel colador xinès.

A continuació, enfarineu i fregiu el porro i les verdures. Salpebreu els llagostins i fregiu-los a la paellla durant 3 minuts.

Finalment, munteu el plat amb els llagostins, les verdures i la salsa ben calenta.
Anar al contingut