Liang Ban Hai Zhe (Medusa adobada) - Pequín, Xina
- Programa: Karakia
- Cuina: Jing Jing Yuan, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 sobre de medusa deshidratada
- 1 ceba tendra
- salsa de soja
- oli d'oliva
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Poseu els trossos de medusa en un bol amb aigua, que quedin coberts. Afegiu-hi un parell de cullerades de sal. Això servirà per netejar la medusa. Deixeu-ho reposar durant uns 20 minuts. Després, esbandiu la medusa a raig d'aixeta i escorreu-la.
Talleu a trossos petits el tronxo de la ceba tendra (per a aquest plat només se n'aprofita el tronxo, la part verda; la ceba la podeu utilitzar per a qualsevol altre plat).
Poseu la medusa en un bol amb els trossos de tronxo de ceba tendra i adobeu-ho amb un raig de salsa de soja i una mica d'oli d'oliva.
Remeneu-ho i ja ho podreu portar a taula.
Talleu a trossos petits el tronxo de la ceba tendra (per a aquest plat només se n'aprofita el tronxo, la part verda; la ceba la podeu utilitzar per a qualsevol altre plat).
Poseu la medusa en un bol amb els trossos de tronxo de ceba tendra i adobeu-ho amb un raig de salsa de soja i una mica d'oli d'oliva.
Remeneu-ho i ja ho podreu portar a taula.