Les postres parmentier
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Francesc López
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casino Lloret (Dafne), Lloret de Mar
INGREDIENTS
- Per a les creps de patata:
- 300 g de patates
- 40 g de farina
- 1 ou
- 2 clares d'ou
- 2 cullerades de nata líquida
- 50 g de pinyons Per a la salsa de taronja:
- 2 dl de suc de taronja
- 50 g de sucre
- 2 g de fècula
- 3 dl de gelat de vainilla
PREPARACIÓ
Per fer la teula, poseu la patata tallada en juliana i el sucre en un bol.
Barregeu-ho. Després, esteneu-ho sobre una safata per al forn i deixeu-ho coure uns 6 o 7 minuts a 160 o 170 graus. Per fer la salsa de taronja, bulliu el suc de taronja amb el sucre i la fècula. Remeneu-ho i deixeu-ho refredar. Per fer les creps de patata, barregeu la sal, la farina, l'ou i les clares. Tot seguit, poseu una cullerada d'aquesta pasta en una paella amb oli ben calent. Poseu uns pinyons per sobre i feu-les coure de l'altra banda. I ja per acabar, emplateu les creps i ensucreu-les. Acompanyeu-les amb una mica de gelat, juliana de pell de taronja, la salsa de taronja i la teula.
Barregeu-ho. Després, esteneu-ho sobre una safata per al forn i deixeu-ho coure uns 6 o 7 minuts a 160 o 170 graus. Per fer la salsa de taronja, bulliu el suc de taronja amb el sucre i la fècula. Remeneu-ho i deixeu-ho refredar. Per fer les creps de patata, barregeu la sal, la farina, l'ou i les clares. Tot seguit, poseu una cullerada d'aquesta pasta en una paella amb oli ben calent. Poseu uns pinyons per sobre i feu-les coure de l'altra banda. I ja per acabar, emplateu les creps i ensucreu-les. Acompanyeu-les amb una mica de gelat, juliana de pell de taronja, la salsa de taronja i la teula.