Les pomes de fira

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Montse Estruch
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Cingle, Vacarisses
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es pren cuita és molt digestiva i és ideal per a trastorns intestinals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 pomes Golden (o Reineta)
  • 400 g de sucre
  • 100 g de glucosa
  • el suc d'una llimona
  • 10 cl d'aigua
  • 1 c/s de colorant vermell (opcional)

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un cassó el sucre, l'aigua, el suc de llimona i la glucosa i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts remenant-ho amb un pinzell de silicona.

Per començar, poseu en un cassó el sucre, l'aigua, el suc de llimona i la glucosa i deixeu-ho coure a foc suau durant uns 15 minuts remenant-ho amb un pinzell de silicona.Mentrestant, renteu les pomes, punxeu-les pel centre amb unes broquetes i reserveu-les. Seguidament, poseu un parell de pomes dins el cassó del caramel, unteu-les bé i deixeu-les refredar sobre un silpat.

A continuació, afegiu el colorant vermell al cassó del caramel, remeneu-ho bé, suqueu-hi un parell de pomes més i deixeu-les refredar sobre el silpat.I ja per acabar, podeu servir-les clavades sobre un tros de suro.
Anar al contingut