Lasanya de farina d'arròs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Ly Leap
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Indochine Ly Leap, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g de farina d'arròs
  • 1/2 l d'aigua
  • 15 g de cebetes tallada
  • 100 g carn de porc picada
  • 8 llagostins
  • 2 cebetes
  • 2 branquetes de coriandre
  • 20 g de gambes seques
  • sal
  • pebre
  • sucre
  • salsa de soja
  • 1,5 cl de salsa d'ostres
  • salsa picant (opcional)
  • flors comestibles
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per fer el farcit, en un wok amb una mica d'oli calent salteu la carn picada i les cues de llagostins pelades i tallades a trossos.

Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi les gambes seques, la sal, el sucre, el pebre, la salsa d'ostres, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts. Seguidament, poseu-hi les cebetes picades i el coriandre picat i salteu-ho tot junt uns minuts més.

A continuació, poseu en un bol l'aigua, la farina i la cebeta tallada a trossets i remeneu-ho bé amb un batedor fins que quedi una massa ben fina. Després, poseu la massa a l'olla per coure al vapor i deixeu-la coure fent diverses capes de massa, una sobre de l'altra.

Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu la massa de la lasanya pels dos costats fins que estigui dauradeta.

I ja per acabar, emplateu la massa, poseu-hi el farcit a sobre, amaniu-ho amb salsa de soja i salsa picant i guarniu el plat amb les flors comestibles.
Anar al contingut