Làmines de carbassó amb tomàquet, alvocat i tamarinde

INGREDIENTS

  • 2 carbassons

    2 alvocats

    1 ceba tendres

    4 tomàquets

    4 tamarindes

    1 taronja

    1 llimona

    Un grapat de blat de moro fregit

    Unes fulles de coriandre

    Oli d'oliva

    Salsa tabasco

    Sal

    Pebre dolç

PREPARACIÓ

  1. Tallem i piquem la ceba tendra.
  2. Fem una creu a la base dels tomàquets, els escaldem en aigua bullint durant 30 segons, els refresquem immediatament. Els pelem, en traiem les llavors, i els tallem a daus
  3. Pelem i tallem l'alvocat en forma de daus.
  4. Fiquem en un bol la ceba, els tomàquets, l'alvocat i les fulles de coriandre tallades.
  5. Ho amanim tot amb unes gotes de llimona, sal i salsa tabasco.
  6. Pelem els tamarindes, en traiem les llavors i el triturem barrejat amb suc de taronja, un raig d'oli d'oliva i una mica de pebre.
  7. Tallem el carbassó en làmines i preparem el plat amb el carbassó, el guacamole, la salsa de tamarinde, i el blat de moro fregit i picat.
Anar al contingut