Kufta (Hamburgueses àrabs) - Iraq
- Programa: Karakia
- Cuina: Diana Al-Jibouri, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de carn picada (vedella o be)
- 1 ceba
- farina
- julivert
- 7 espècies (preparat de les botigues àrabs especialitzades)
- 1 ou
- sal i oli
PREPARACIÓ
Trinxeu la ceba i el julivert.
Prepareu una barreja amb la carn picada, la ceba, el julivert, una cullerada del preparat de 7 espècies, l'ou i la farina (una o dues cullerades, segons la consistència que vulgueu obtenir).
Saleu la barreja al vostre gust i deixeu-la reposar uns 15 minuts.
Feu-ne boles no gaire grosses i aplaneu-les, procurant que tinguin forma d'hamburgueses petites. Fregiu-les en una paella amb oli abundant.
Prepareu una barreja amb la carn picada, la ceba, el julivert, una cullerada del preparat de 7 espècies, l'ou i la farina (una o dues cullerades, segons la consistència que vulgueu obtenir).
Saleu la barreja al vostre gust i deixeu-la reposar uns 15 minuts.
Feu-ne boles no gaire grosses i aplaneu-les, procurant que tinguin forma d'hamburgueses petites. Fregiu-les en una paella amb oli abundant.