Kotleta po Kievski (Pollastre a l'estil de Kíev) - Ucraïna
- Programa: Karakia
- Cuina: Olena Vitrychenko, Lloret de Mar
INGREDIENTS
- pit de pollastre
- farina de galeta
- ou
- mantega
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Feu els talls de pit de pollastre tan prims com pugueu. Després, aplaneu-los uniformement amb un estri adequat perquè quedin el màxim de prims.
Poseu un trosset de mantega en un extrem de cada tall de pollastre i cargoleu-los com si féssiu canelons, tenint cura de doblegar una mica les vores cap a dins perquè la mantega no surti.
Passeu cada rotlle de pollastre per ou batut i farina de galeta. Després, fregiu-los en una paella amb oli de gira-sol abundant o, encara millor, en una fregidora.
Poseu un trosset de mantega en un extrem de cada tall de pollastre i cargoleu-los com si féssiu canelons, tenint cura de doblegar una mica les vores cap a dins perquè la mantega no surti.
Passeu cada rotlle de pollastre per ou batut i farina de galeta. Després, fregiu-los en una paella amb oli de gira-sol abundant o, encara millor, en una fregidora.