Knedle z truskawkami (Boletes amb maduixes) - Polònia

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Jolanta Olejniczak, Palma

INGREDIENTS

  • 1 kg de patates
  • 250 g de farina
  • 1 ou
  • 1/2 kg de maduixes
  • sucre
  • aigua
  • sal
  • Per a la salsa (opcional):
  • mantega
  • pa ratllat

PREPARACIÓ

Peleu les patates i bulliu-les amb aigua i sal. Quan estiguin cuites, feu-ne un puré i reserveu-
Tamiseu la farina de patata sobre el marbre de la cuina i feu-ne un volcà; al mig, poseu-hi l'ou i el puré de patata que teniu reservat.
Pasteu-ho tot junt amb les mans i aneu format boles petites, com si féssiu mandonguilles, i poseu-hi una maduixa i una culleradeta de sucre a dins.
Poseu una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan arrenqui el bull, feu-hi coure les boles de patata i maduixa durant 10 minuts.
Podeu servir aquestes boletes soles o amb una salsa de mantega. Per preparar aquesta salsa, foneu un bon tros de mantega en un cassó a foc mitjà, afegiu-hi pa ratllat i deixeu-ho bullir uns quants minuts.
Anar al contingut