Kluski slaskie (Boletes de patata) - Polònia
- Programa: Karakia
- Cuina: Jolanta Olejniczak, Palma
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 1 kg de patates
- 250 g de farina de patata
- 1 ou
- aigua
PREPARACIÓ
Peleu les patates i bulliu-les amb aigua i sal. Una vegada cuites, feu-ne un puré i reserveu-lo.
Tamiseu la farina de patata sobre el marbre de la cuina i feu-ne un volcà; al mig, poseu-hi l'ou i el puré de patata que teniu reservat.
Pasteu-ho tot junt amb les mans i aneu format boles petites, com si féssiu mandonguilles, amb un petit buit al mig.
Poseu una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan arrenqui el bull, feu-hi coure les boles de patata durant uns 4 o 5 minuts.
Serviu les kluski slaskie com a acompanyament d'un plat de carn amb salsa.
Tamiseu la farina de patata sobre el marbre de la cuina i feu-ne un volcà; al mig, poseu-hi l'ou i el puré de patata que teniu reservat.
Pasteu-ho tot junt amb les mans i aneu format boles petites, com si féssiu mandonguilles, amb un petit buit al mig.
Poseu una olla al foc amb aigua abundant i sal. Quan arrenqui el bull, feu-hi coure les boles de patata durant uns 4 o 5 minuts.
Serviu les kluski slaskie com a acompanyament d'un plat de carn amb salsa.