Kindungu (Cacauet triturat amb picant) - República Democràtica del Congo
- Programa: Karakia
- Cuina: Divaika Kiemba, Barcelona
INGREDIENTS
- cacauets (n'guba en llengua lingala)
- pebre negre en gra (kuwa kuwa en lingala)
- pebre vermell (pili-pili)
- sal
PREPARACIÓ
Peleu els cacauets i tritureu-los amb la mà de morter fins que n'obtingueu una pasta cremosa.
Matxuqueu un bon grapat de pebre negre en gra amb mitja culleradeta de sal. Després afegiu-hi pebre vermell i seguiu matxucant.
Barregeu la pasta de cacauets amb la picada de pebre i sal. Tasteu-ho i, si convé, rectifiqueu-ho de sal.
Tritureu-ho tot fins que quedi una pasta que heu de compactar amb les mans i després deixeu-la una estona a la nevera perquè agafi consistència i es pugui tallar.
El resultat és aquesta mena de torró salat i picant.
Matxuqueu un bon grapat de pebre negre en gra amb mitja culleradeta de sal. Després afegiu-hi pebre vermell i seguiu matxucant.
Barregeu la pasta de cacauets amb la picada de pebre i sal. Tasteu-ho i, si convé, rectifiqueu-ho de sal.
Tritureu-ho tot fins que quedi una pasta que heu de compactar amb les mans i després deixeu-la una estona a la nevera perquè agafi consistència i es pugui tallar.
El resultat és aquesta mena de torró salat i picant.