Kindungu (Cacauet triturat amb picant) - República Democràtica del Congo

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Divaika Kiemba, Barcelona

INGREDIENTS

  • cacauets (n'guba en llengua lingala)
  • pebre negre en gra (kuwa kuwa en lingala)
  • pebre vermell (pili-pili)
  • sal

PREPARACIÓ

Peleu els cacauets i tritureu-los amb la mà de morter fins que n'obtingueu una pasta cremosa.
Matxuqueu un bon grapat de pebre negre en gra amb mitja culleradeta de sal. Després afegiu-hi pebre vermell i seguiu matxucant.
Barregeu la pasta de cacauets amb la picada de pebre i sal. Tasteu-ho i, si convé, rectifiqueu-ho de sal.
Tritureu-ho tot fins que quedi una pasta que heu de compactar amb les mans i després deixeu-la una estona a la nevera perquè agafi consistència i es pugui tallar.
El resultat és aquesta mena de torró salat i picant.
Anar al contingut