Kebab (Broquetes) - Armènia
- Programa: Karakia
- Cuina: Harutyun Kartchikyan, Barcelona
INGREDIENTS
- carn picada
- pebre negre
- pebre vermell
- salsa de tomàquet
- herbes aromàtiques (rehan, tsitron, anet)
- cebes
- julivert
- alls (opcional)
- sal
PREPARACIÓ
Demaneu a la carnisseria que us passin la carn per la màquina 2 o 3 vegades. Esmicoleu les herbes aromàtiques si són seques; si són fresques, piqueu-les ben petites. Trinxeu la ceba i l'all i reserveu-ho. Barregeu la carn picada amb la resta dels ingredients i remeneu-ho tot fins que quedi una massa homogènia. Mulleu-vos les mans amb aigua i també les broquetes (de metall, no de fusta) i enganxeu-hi la carn picada adobada per tota la broqueta. Coeu les broquetes a la brasa o a la planxa. Un cop cuites, retireu-ne les "espases" i serviu-les amb unes quantes rodanxes de ceba per sobre i una mica de julivert trinxat.