Kai ma moang him ma pan (Pollastre amb anacards) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet" (restaurant Thai Gardens), Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg de pollastre
- 1 pebrot
- 1 ceba
- 1 ceba tendra
- 1-2 pastanagues
- 250 g de mongeta verda
- pinya trossejada
- 20-25 anacards
- 1 culleradeta de sal
- 2 cullerades de salsa d'ostres
PREPARACIÓ
Salteu els trossos de carn de pollastre en una paella amb oli. Afegiu-hi la salsa d'ostres i la sal. Piqueu la ceba i la ceba tendra.
Ratlleu la pastanaga i talleu les mongetes i el pebrot a trossets.
Incorporeu les verdures i la pinya trossejada a la paella del pollastre i salteu-ho uns quants minuts. Just abans de servir el plat, afegiu-hi els anacards.
Ratlleu la pastanaga i talleu les mongetes i el pebrot a trossets.
Incorporeu les verdures i la pinya trossejada a la paella del pollastre i salteu-ho uns quants minuts. Just abans de servir el plat, afegiu-hi els anacards.