Kai jiew (Truita tailandesa) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet", Barcelona

INGREDIENTS

  • 6 ous
  • salsa de peix
  • 2 escalunyes
  • suc de llimona
  • oli de gira-sol

PREPARACIÓ

Bateu els ous amb un raig de salsa de peix i mitja culleradeta de pebre blanc. Afegiu-hi les escalunyes tallades fines i un rajolí de suc de llimona. Continueu batent els ous una mica més.
Poseu una paella al foc amb força oli de gira-sol. Quan sigui calent, aboqueu-hi els ous batuts i aneu-los remenant per tal que es coguin.
Passats uns 2 o 3 minuts, quan la truita sigui rossa d'un costat, gireu-la ajudant-vos amb una espàtula (no feu servir un tombatruites perquè us cauria tot l'oli per sobre).
Deixeu-la coure un parell de minuts més per l'altre costat i ja estarà llesta per servir.

Anar al contingut