Japopizza

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Fabián Martín
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fabián Barcelona, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a la massa de la pizza:
  • 1 kg de farina
  • 20 g de llevat
  • 1/2 l d'aigua
  • 20 g de sal
  • 40 cl d'oli d'oliva
  • 1 bola de massa de 200 g
  • 60 g de salsa de salmó (salmó i crema de llet)
  • 80 g de barreja de formatges
  • 200 g de peix fresc (salmó, tonyina, truita de riu...)
  • llavors de sèsam
  • 1 bola de mozzarella de búfala
  • 20 g de formatge parmesà
  • 20 g de ruca
  • gingebre confitat
  • wasabi
  • vinagre de Mòdena
  • sal
  • salsa de soja

PREPARACIÓ

Per fer la massa, poseu en un bol la farina i el llevat i remeneu-ho bé amb les mans. Seguidament, afegiu-hi l'aigua i amasseu-ho durant 5 minuts.

Després, poseu-hi la sal i l'oli, amasseu-ho 5 minuts més, tapeu la massa amb un drap i deixeu-la reposar durant una hora.

Mentrestant, poseu el peix tallat a daus en un bol, el vinagre de Mòdena, la sal i la salsa de soja per sobre i deixeu-lo macerar durant uns 15 minuts.

Per fer la salsa de salmó poseu en un bol el salmó tallat a trossos i la crema de llet i tritureu-ho amb el túrmix.

A continuació, poseu la bola de massa de 200 grams sobre el taulell enfarinat, aixafeu-la una mica amb les mans i estireu-la amb el corró.

Tot seguit, poseu-la en un motllo, cobriu-la amb la salsa de salmó i la barreja de formatges i deixeu-la coure al forn durant 20 minuts a 250 graus.

Finalment, talleu la pizza a quadradets i poseu a sobre de cada quadradet un dau de peix macerat, un tros de mozzarela i una mica de parmesà ratllat.

I ja per acabar, emplateu els trossos de pizza, amaniu-los amb una mica de salsa de soja i sèsam, poseu-hi la ruca, el gingebre i el wasabi al costat i serviu-ho amb un bol amb salsa de soja.
Anar al contingut