Insalata di farfalle (Amanida de pasta) - Itàlia
- Programa: Karakia
- Cuina: Alessandro Castro, Barcelona
INGREDIENTS
- pasta (en aquest cas farfalle)
- formatge ricotta
- cirerols
- oli
- orenga
- alfàbrega fresca
- ceba
- all
PREPARACIÓ
Bulliu la pasta en abundant aigua amb sal i deixeu-la refredar.
Talleu els cirerols a trossets i poseu-los en un recipient amb una mica d'oli. Escampeu per damunt dels cirerols l'orenga i l'alfàbrega fresca, esmicolant-la al moment amb les mans, i barregeu-ho tot ben barrejat.
Talleu la ceba a rodanxes. Amaniu la ceba i els tomàquets amb un rajolí d'oli i un gra d'all trinxat. Barregeu-hi la pasta que teniu reservada, afegiu-hi el formatge ratllat i ja podeu servir el plat.
Talleu els cirerols a trossets i poseu-los en un recipient amb una mica d'oli. Escampeu per damunt dels cirerols l'orenga i l'alfàbrega fresca, esmicolant-la al moment amb les mans, i barregeu-ho tot ben barrejat.
Talleu la ceba a rodanxes. Amaniu la ceba i els tomàquets amb un rajolí d'oli i un gra d'all trinxat. Barregeu-hi la pasta que teniu reservada, afegiu-hi el formatge ratllat i ja podeu servir el plat.