Inihaw na baboy (Broquetes) - Filipines
- Programa: Karakia
- Cuina: Eddie Romero (restaurant Fil.Manila), Barcelona
INGREDIENTS
- carn per a broquetes
- salsa de soja
- quetxup
- llimona
- pebre negre
- sucre
- alls
- sal i oli
PREPARACIÓ
Unteu les broquetes amb oli i feu-les a la brasa.
Prepareu la salsa: matxuqueu un o dos alls i barregeu-los amb el pebre negre, la salsa de soja, la sal i el sucre, el quetxup i un raig de suc de llimona (les quantitats de tots aquests ingredients són al vostre gust).
Un cop tingueu les broquetes cuites, unteu-les amb aquesta salsa i serviu-les.
Prepareu la salsa: matxuqueu un o dos alls i barregeu-los amb el pebre negre, la salsa de soja, la sal i el sucre, el quetxup i un raig de suc de llimona (les quantitats de tots aquests ingredients són al vostre gust).
Un cop tingueu les broquetes cuites, unteu-les amb aquesta salsa i serviu-les.