Infusió de te aromatitzat
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- suc d'una taronja i d'una llimona
- 2 cullerades de mel de flors
- 1 termos de 750 cl
- fulles de romaní
- 20 g de te neutre
- 550 cl d'aigua envasada
- 20 g de gingebre ratllat
PREPARACIÓ
Cocció: 10 minuts
Preparació: 2 minuts
Procediment:
1. Poseu la mel, el gingebre ratllat, el romaní i els sucs de fruita en un cassó i feu-ho bullir fins que la mel es desfaci.
2. Afegiu-hi l'aigua i espereu que bulli.
3. Quan hagi arrencat el bull, traieu-la del foc i deixeu-la reposar 2 minuts.
4. Infusioneu-hi el te i deixeu que es refredi.
5. Coleu la infusió i poseu-la en un termos per emportar-vos-el a la feina o on vulgueu.
Preparació: 2 minuts
Procediment:
1. Poseu la mel, el gingebre ratllat, el romaní i els sucs de fruita en un cassó i feu-ho bullir fins que la mel es desfaci.
2. Afegiu-hi l'aigua i espereu que bulli.
3. Quan hagi arrencat el bull, traieu-la del foc i deixeu-la reposar 2 minuts.
4. Infusioneu-hi el te i deixeu que es refredi.
5. Coleu la infusió i poseu-la en un termos per emportar-vos-el a la feina o on vulgueu.