Hoshi maguro (Moixama de tonyina) - Japó
- Programa: Karakia
- Cuina: Kazutoshi Komuta, Barcelona
INGREDIENTS
- tonyina fresca
- mirin
- sake
- salsa de soja
PREPARACIÓ
Prepareu el marinat barrejant, en un bol, una part de mirin (una mena de sake dolç, semblant al moscatell), una part de sake i una altra part de salsa de soja.
Deixeu el tros de tonyina dins el bol com a mínim una nit, però preferiblement un parell o més. Com més temps la deixeu marinar, més gustosa serà després.
Després deixeu assecar la tonyina fins que es deshidrati.
Talleu-la a talls no gaire gruixuts i serviu-la.
Deixeu el tros de tonyina dins el bol com a mínim una nit, però preferiblement un parell o més. Com més temps la deixeu marinar, més gustosa serà després.
Després deixeu assecar la tonyina fins que es deshidrati.
Talleu-la a talls no gaire gruixuts i serviu-la.