Hobak-jon (Carbassó arrebossat) - Seül, Corea del Sud

INGREDIENTS

  • carbassó
  • pebrot vermell
  • pebrot verd
  • ou
  • maizena
  • oli de sèsam (o un oli suau per fregir)
  • sal

PREPARACIÓ

Renteu el carbassó i, sense pelar-lo, talleu-lo a rodanxes. Deixeu els talls de carbassó en un plat, posats de manera que no quedin tapats els uns amb els altres. Saleu-los i deixeu-los reposar una estona perquè deixin anar l'aigua.
Talleu unes quantes tires fines de pebrot verd i vermell i després talleu les tires a daus molt petits. Reserveu-ho.
Bateu l'ou i passeu-lo per un sedàs fi. D'aquesta manera, quedarà més "net" i l'arrebossat serà més fi.
Retireu l'aigua que han tret els talls de carbassó eixugant-los amb un paper de cuina.
Passeu les rodanxes de carbassó primer per la maizena -espolseu-ne l'excés- i després per l'ou. Fregiu-les en una paella amb molt poc oli i a foc fluix. Un cop siguin cuites d'un costat, gireu-les i poseu damunt de cada rodanxa uns quants dauets de pebrot.
Un cop trets de la paella, deixeu els talls de carbassó sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli.
 
Anar al contingut